top of page
 • Algemene ticket voorwaarden / informatie
  Door de aankoop van een ticket gaat de bezoeker een overeenkomst aan met de organisator tot het verrichten van een dienst voor vrijetijdsbesteding – het Evenement – waarbij in de overeenkomst een bepaald tijdstip voor het verlenen van de dienst is opgenomen. Voorafgaand aan de aankoop van een ticket wordt de bezoeker via de website geïnformeerd over het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. U heeft geen recht op restitutie als u van gedachten verandert of u zich realiseert dat u niet meer kunt gaan. In het geval dat de organisator het evenement uit eigen beweging annuleert of verplaatst, zal de organisator je vertellen hoe je restitutie (bij annulering) of een alternatief (bij verplaatsing) kunt krijgen. Bij verplichte annulering door overmacht (force majeure) of verplichte annulering door overheid zal de organisatie kijken naar passende reële oplossing. De eind keuze zal altijd bepalend zijn door de organistie. *𝘎𝘢𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳, 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨 𝘫𝘦 𝘫𝘦 𝘨𝘦𝘭𝘥 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨. is alleen geldig bij door de organisatie verantwoordelijke annulering. Help, ik ben mijn ticket kwijt! Wanneer je jouw ticket kwijt bent kun je gemakkelijk je ticket opnieuw laten sturen via de resend tool van CM.com Voor verdere vragen omtrent ticket problemen kun je mailen naar: support@cmtickets.com Onze officiële wederverkooppartner is: Ticketswap.com. wij, CATP zijn niet verantwoordelijk voor apps van derden en organisaties die tickets verkopen.
 • Locatie
  Het festivalterrein bevindt zich aan het Annie M.G. Schmidt Park in Bergschenhoek. Wij adviseren iedereen om op de fiets of met het OV te komen.
 • Tijden
  Om klokslag 15.00 uur wordt het festivalterrein op zaterdag 25 maart geopend. Concert At The Park duurt tot 23.00 uur. Dit jaar gaan we zeker weer uitverkopen. Wil je geen optredens missen, zorg dan dat je op tijd binnen bent!
 • Timetable en Line-Up
  De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt! Houd onze social media in de gaten voor de laatste updates.
 • Minimumleeftijd
  Wees er zeker van dat je jouw ID kaart bij je hebt. Alleen als je 18 jaar of ouder bent, kun je het festivalterrein op. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je bij de ingang altijd kan laten zien dat je minimaal 18 jaar bent.
 • Weer
  Houd goed de weersvoorspellingen in de gaten, meer informatie volgt nog.
 • Lockers
  Er zijn een beperkt aantal lockers verkrijgbaar op het festival. Koop deze daarom nu in onze ticketshop. Concert At The Park bied zowel large als medium lockers aan.
 • Bereikbaarheid
  Wij raden jullie aan om met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer naar het festival te komen. We hebben voldoende fietsenrekken staan dichtbij het festivalterrein.
 • Eten en Drinken
  Eigen consumpties mogen niet mee naar binnen. Deze zullen bij de ingang worden ingenomen. Binnen zijn er voldoende barren en is er de gelegenheid om te eten bij onze uitgebreide food area met voor ieder wat wils.
 • Betalingsmogelijkheden
  Wij werken dit jaar zonder munten. Elke bar en foodtruck hebben een pinterminal waar je kan pinnen met je pinpas.
 • Divers
  Zonnebrand mag alleen mee naar binnen als het in de originele afgesloten verpakking zit. Deodorants, parfumflesjes en andere spuitbussen onder druk zullen worden ingenomen bij de ingang.
 • Huisregels
  Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst word je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Concert At The Park hanteert een zero-tolerance beleid ten aanzien van drugs. Houd hier rekening mee! Ook het bezit en/of gebruik van lachgas / lachgas patronen zijn verboden. Roken mag. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi deze in de prullenbak. Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Een drankje kan prima, maar drink met mate. Dronken bezoekers die andere festivalgangers lastig vallen worden van het terrein afgezet. Concert At The Park doet er zijn uiterste best voor om het decor van het festival zo leuk mogelijk aan te kleden. Stelen of vernielen van het decor is daarom ten strengste verboden.
 • Beveiliging / EHBO
  We hebben veel beveiligingspersoneel op en rond het festivalterrein lopen. Er is ook een professionele EHBO-stand duidelijk aanwezig op het festival. Deze mensen staan allemaal paraat op het festival voor de veiligheid van jou en jouw vrienden. Luister daarom goed naar de instructies van de beveiligers, het EHBO team en de organisatie. Bij de entree zal iedereen gecheckt worden door het beveiligingspersoneel.
 • Corona beleid
  We organiseren het festival volgens de dan geldende covid maatregelen. Op dit moment zijn er geen corona maatregelen en geen testen voor toegang beleid. Mocht dit veranderen dan houden wij u op de hoogte.
 • Lost & Found
  Ben jij helaas iets kwijt geraakt tijdens Concert At The Park 2023? Stuur een mailtje naar info@concertatthepark.nl met je voornaam, achternaam en wat je verloren bent! Wie weet kunnen wij jou helpen.
bottom of page